Maija Reeta Raumanni ja Matias Aaltonen

Maija Reeta Raumanni on uuden tanssin ja esitystaiteen aloilla työskentelevä tanssitaiteilija. Hän valmistui koreografiksi Amsterdamin Taidekorkeakoulun School for New Dance Development -linjalta vuonna 2007. Vuodesta 2007 lähtien hän on ollut turkulaisen taiteilijavetoisen vapaan kentän ryhmittymän Ehkä-tuotannon jäsen, sekä ollut mukana yhteisön ylläpitämän nykytaidetila Kutomon toiminnassa sen perustamisvuodesta 2009 lähtien.

Matias Aaltonen on muusikko. Hän soittaa ja on soittanut rumpuja ja kitaraa eri kokoonpanoissa, kuten Coochilla, Fall of the Leafe ja Sounds a Bit Bitter.

dos kerrostuu, tihenee, täyttyy, pysähtyy, hengittää, soi, liikkuu, virtaa, kuuntelee, kulkee, haihtuu, luutuu, asettuu, muuttuu, loppuu tilassa ja ajassa.

dos on Maija Reeta Raumannin ja Matias Aaltosen liikettä ja ääntä ihmettelevä esitys. Runosaari-festivaalilla nähtävä esitys on työparin ensimmäinen taiteellinen yhteistyö – improvisaatioon perustuva kokeilu sille, millaista ilmaisua yhden tanssi ja toisen soitto yhdessä ehdottavat.

Esiintyjän kuva Takaisin arkistoon